Psykoterapi

 

For mere information om Terapi og Undervisning se www.kommunikationsvejen.dk

Individuel Terapi - Terapien tager altid udgangspunkt i hvor du er lige nu, og kan hjælpe dig til at finde ind til dig selv og finde din kraft og glæde. Er du parat til at se på hvad der begrænser dig i at udfolde dine muligheder og ønsker, og har du mod på, at finde ud af hvad dit næste skridt skal være. Bevidsthed er første skridt, når du er bevidst om hvad du vil - kan du handle. Ved at gå på kompromis med dig selv, dine behov og dine værdier bliver der skabt en spændingstilstand i kroppen der kan give dig fysiske og psykiske symptomer.

Ved at tage dig selv og dine inderste drømme alvorligt, tager du indre lederskab, og du vil kunne forme din tilværelse som du ønsker den skal være. Jeg vil være din sparringspartner og støtte dig i processen. Mine redskaber er samtalen, krops- og tegneterapi.Du er velkommen til at ringe til mig, for en uforpligtende samtale.

Parterapi - Parforhold er en af de bedste udviklingsmuligheder vi har. I parforhold bliver mange af os konfronteret med vores fortrængte sider, de sider vi ikke har fået øje på eller ikke ved vedkende os.

En parterapi vil have fokus på jeres fælles udvikling. Hvordan er energien imellem jer, hvordan udvikler krisesituationer sig, hvor kan I støtte hinanden og hvordan kan I komme tættere på jer selv til gavn for fællesskabet. Når I begge er funderet bedst muligt i jer selv, bliver der åbnet mulighed for et fælles rum med hjerte, glæde, samhørighed og en åben dialog.

Gruppeterapi - En udviklingsgruppe er en fantastisk mulighed, for at se sig selv i relation til andre mennesker og at vokse i denne relation. En gruppeproces giver dig mulighed for at udforske dig selv, styrke dit selvværd, finde din indre glæde og ikke mindst at få større kontakt til dig selv. Grupper oprettes løbende.

 

 

Abonnér på Nyhedsbrev

Navn:
Email: