Brug dit parforhold

Parforhold er en af de bedste udviklingsmuligheder vi har. I parforhold bliver mange af os konfronteret med vores fortrængte sider, de sider vi ikke selv har fået øje på eller ikke vil vedkende os.

 

Ubevidst vil vi ofte finde en partner der på nogle områder ligner vores far eller mor.

Forestil dig en kvinde der har haft en far der har været psykisk fraværende. Han læser avis når familien er samlet, arbejder ofte hjemme om aftenen, er lidt fraværende når han svarer osv. Som barn har hun haft svært ved at få kontakt med sin far. Kvinden finder nu en partner der har samme mønster og vil gøre rigtig meget for at få sin mands opmærksomhed, måske ved at skælde ud, råbe eller skabe drama. Hvis hun alligevel ikke får den opmærksomhed hun længes så meget efter, vil hun blive frustreret, irriteret og ked af det – og føle sig utilfreds i sit parforhold.

Det gamle sår fra barndommen sidder i vores sjæl som et uopfyldt ønske som vi altid vil prøve at få dækket. Alle mennesker ønsker at blive lyttet til og føle sig forstået. Dit parforhold er den perfekte måde at udvikle sig på –sammen.

 

En par udviklings samtale vil have fokus på jeres fælles og individuelle udvikling. Hvordan er energien imellem jer, hvordan udvikler krisesituationer sig, hvor kan I støtte hinanden og hvordan kan I komme tættere på jeres egen sjæl til gavn for fællesskabet.

Når I begge er funderet bedst muligt i jer selv, bliver der åbnet mulighed for et fælles rum med hjerte, glæde, samhørighed og en åben dialog.

Abonnér på Nyhedsbrev

Navn:
Email: