Klient Case

Fra Kinesiologens briks

 

Klienten er en kvinde som har haft problemer med bihulerne i mange år, lider af fødevare intolerance, luft i maven og føler sig øm i nedre del af ryggen. Hun har fået mange kure med penicillin og binyrebarkhormoner. Hun spiser sundt og tager vitaminer og mineraler.

 

Vi talte om hvad hun gerne ville have ud af kinesiologi testen  – og det handlede meget om at kunne lytte til sig selv, i stedet for at lytte til andre. Klienten havde svært ved at sige fra og sige til.

 

Jeg testede og afbalancerede energien i alle meridianer og talte med hende om hvad det betød for hende, at lytte til sig selv. For hende betød det, at være bevidst om sine egne behov og turde føre dem ud i livet.

 

Klienten fik besked på at holde sig fra mælkeprodukter (som er slimdannende) og tage homøopati for bihuler og lever (for at udrense).

 

Anden gang klienten var der, testede jeg Bach’s Oliventræ frem, som handler om psykisk udmattelse efter at have givet for meget af sig selv. Målet blev ”Jeg er vital i krop og sind og bruger al min kraft bevidst”. Her handler det om at lære hvad man realistisk kan overkomme, uden at overbelaste sig selv.

 

Hun fik som hjemmeopgave, at sørge for lidt tid alene, til at mærke sine behov. Som hjælp kunne hun bruge en visualiserings cd som kunne guide hende.

 

Klienten var hos mig tre gange og den sidste gang var bihulerne meget bedre, hun pudsede ikke mere slim ud og følte sig mere energifyldt. Hendes intolerance var aftagende og hun var ikke mere øm i ryggen. Jeg testede igen hendes energisystem, som nu viste meget bedring. Hun var begyndt at gøre de ting hun havde lyst til, at svømme, at lege, at cykle.


Ved en kinesiologisk konsultation arbejder jeg som udgangspunkt med, at det fysiske og psykiske arbejder sammen i krop og sind. Så for at komme i balance fysisk er det nødvendigt at se på tanker, følelser og adfærd. Herefter understøttes med homøopati, energiarbejde, akupressur og kostvejledning.

 

Venlig hilsen

 

Joan Meelby

Kinesiolog og Psykoterapeut

www.kinesiologen.dk

Abonnér på Nyhedsbrev

Navn:
Email: